F-C-A-P

cultural elements from every place and for many people!

miercuri, 27 iunie 2012

USA : un om al strazii a gasit pe jos 77.000 de dolari

 Un american care traia pe strazi, este mai bogat acum cu 77.000 de dolari, dupa ce autoritatile au decis ca poate pastra banii si monedele de aur pe care le-a gasit intr-un parc din Texas.

Timothy Yost, in varsta de 46 de ani, le-a declarat politistilor ca a descoperit o punga cu bancnote umede si mai multe monede din Africa de Sud, in timp ce se ducea sa faca baie in raul Colorado.
Barbatul s-a dus imediat la o banca, pentru a schimba bancnotele cu unele noi, insa un functionar a decis sa alerteze politia.
Yost le-a explicat oamenilor legii unde a facut descoperirea, iar "prada" sa a fost confiscata de acestia, pentru a incerca sa i se gaseasca proprietarul.
Autoritatile nu au reusit sa aiba insa succes in demersul lor si, conform legilor din Texas, daca posesorul banilor nu a putut fi identificat, atunci cel care i-a descoperit poate face o cerere pentru a-i primi el.
Consiliul Orasului a votat in unanimitate ca bancnotele si monedele gasite sa ii fie returnate lui Timothy Yost.
"Este o zi mare pentru acest oras, este o zi mare pentru domnul Yost", a declarat avocatul acestuia.
Barbatul a declarat primul lucru pe care-l va cumpara va fi o masina, pentru ca "a mers destul pe jos".


autor :  Yahoo News ;

...alte bloguri : http://food-and-nature.blogspot.com/ "http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/" http://romanianortodoxforathos.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu