F-C-A-P

cultural elements from every place and for many people!

joi, 26 iulie 2012

Jennifer Lopez mai "buna" ca niciodata ...

Jennifer Lopez este una dintre divele consacrate de la Hollywood , care de ani de zile nu inceteaza sa ne surprinda cu aparitiile ei pur si simplu perfecte. Vezi cat de bine a aratat de ziua ei de nastere intr-o rochie rosie cu spate gol: o adevarata “lady in red”. 
Cu ocazia implinirii varstei de 43 de ani (wow, da, 43!), Casper Smart i-a organizat iubitei sale o petrecere surpriza in New York, pe un yacht luxos unde li s-au alaturat prietenii apropiati, toti nume mari de pe covorul rosu. In ciuda eforturilor lui Casper, toate detaliile organizatorice au fost total eclipsate in momentul in care diva si-a facut aparitia intr-o rochie rosie cu spate gol, creatie a designerului Tom Ford.
Desi in varsta de 43 de ani si mama a doi copii, Jennifer ne-a dovedit inca o data ca sfideaza trecerea timpului. Rochia extrem de mulata si cu spate gol i-a evidentiat corpul impecabil tonifiat, iar detaliul de lantisor auriu a fost elementul care a dat un plus de originalitate si rafinament tinutei. Rochia superba a fost accesotizata cu o pereche de pantofi rosii Louboutin cu iluzie optica, si o pereche de cercei mari aurii, care se intrezareau foarte rafinat printre buclele blonde ale divei.

sursa si autor :   http://www.perfecte.ro/international/jennifer-lopez-mai-sexy-ca-niciodata-vezi-cat-de-bine-a-aratat-diva-de-ziua-ei-de-nastere.html 

...alte bloguri : http://food-and-nature.blogspot.com/ "http://patriarhii-ortodoxiei.blogspot.com/" http://romanianortodoxforathos.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu